Metsässä asuu karhuja ja susia, perhosia ja apinoita. Minä luulen että lapset ovat apinoita.

Kun minä olin pieni tyttö, minä leikin ulkona metsässä aina nakupellenä kesällä.

Minulla oli joitakin isoja ja villejä kavereita, kotoisin metsämaalta. Minä puhuin kaikille elämille suomen kieltä koska minä uskoin että ne eivät puhu espanjaa. Minun metsäperhe, tai kaverit, olivat luontokappaleita. Siellä hirvet ja keijut olivat yhdehssä minun kansani.

Meillä oli ihana, iso, vihreä koti. Siellä oli kaksi järveä ja paljon mökkejä, puita ja suolampia.

Siellä oli tyytyväisiä paksuja sammakkoja jotka syövät mehiläisiä. Tämä koti oli meidän omassa saaressa jonka nimi oli Terisaari. Se oli Arvipapan saari. Hän oli minun isoisä. jarvi.jpg

Nyt kun minä menen sinne takaisin, minä kävelle vielä keijujen kansaa, keijut6.JPG

koska minulla on kuusi serkuntytärtä ja yksi poika joka leikkii mukana. poikka.JPG

Heillä on paljon kotieläimiä, hevosia ja lehmiä, koiria ja kissoja, kanoja ja rapuja. Joo, ravut ovat kotoisin sieltä puutarhasta. 1.jpg

Kun me olemme metsässä, me pistämme lehtiä ja sammalia päälle. Siellä joskus orkesteri soittaa musikkia. 2.JPG sammalia.JPG

Toisinaan keijut ihan varmasti näkyvät. Niillä on kuin värilisiä saippuakupplia joissa on valoa. Ne tanssivat ilmassa koska ne pitävät metsän musiikista mutta eivat viulumusiikista. Kun tuuli soittaa viulua, silloin keijut häiriintyvät viulusta ja silloin ne katoavat. keijut3.JPG variliapallo.JPG

Tästä lähtien linnut lentävät kaikkialla. Lepakot osaavat lentää mutta eivät ole lintuja, koska eivät muni mutta synnyttävät. Lepakot taputtavat siipiä.

Hiiri ja oravat juoruavat lapsien ympärillä, koska me annamme niille pullaa, jonka olemme leiponeet aikaisemmin. pulla.JPG

Harvoin tapaamme poroja, mutta joskus ne tulevat meidän luokse, koska ne tykkäävät laulusta. Niillä on fantastiset barotoniäänet, mutta meidän on varottava niitä, koska ne ovat vähän arkoja. Niillä on isot sarvet. Ne asuvat kaukana. Ne ovat kotoisin pohjoisesta, Lapista. Ne asuvat Joulupukin ja tonttujen kanssa Korvatunturilla. tonttu1.JPG tonttu2.JPG

Tällä asuu paljon hirviä. He ovat samanlainen eläinperhe kun porot, kavioeläimiä. Niillä on kauniit isot silmät ja ne hyppivät musikin tahdissa.

Toinen ystävä metsästä on karhu. Karhu on petoeläin. Aikuiset sanovat että se on villi ja vaarallinen, mutta me leikimme sen kanssa koska se on hurmaava. Kun me annamme sille mustikoita käsistä, me kosketaan sen nenää joka on niin pehmeä ja kostea. karhu.JPG karhu2.JPG

Kun me olemme väsyneitä me istutaan keskustelemassa ongelmista, joita on maailmassa. Eläimet kysyvät paljon. Ne haluavat kuulla tarinoita toisista, ulkomalaisista eläimistä, esimerkiksi virtahevoista ja norsuista, mutta ne ovat huolissaan pandojen ja jääkarhujen eloonjäämisestä.

Ne pitävät ihmisiä kummallisina ja niiden tarvitsee pitää silmät auki. Ne sanovat että jotkut kauppunki-ihmiset on tuhmia ja kiduttavat elämiä, sitten ne purevat ja nyrkkeilevät vastaan. Mutta ei tiedä yhtää kuka voittaa.

Ehkä he tietävät hyvin että me olemme heidän ystäviään. Ne ovat tyytyväisia meihin. karhu3.JPG karhu4.JPG

Ensin kukat nauroivat, mutta nyt ne itkevat pilvien mukana. Nyt sataa tihkusadetta. Ilma on vähän kylmä. Terissari.jpg

Heti me pyydämme lupaa koivulta tehdä vihta. koivu.jpg Koivu sanoo ‘Tee vihta, ole hyvä ja jätä rauhaan!’ Sitten tyttöillä on peukut pystyssä. Me sanomme: ‘Paljon kiitoksia tapaamisesta ja hyvää tuuria kaikille!’ ja me juoksemme heti takaisin saunaan. jarvi2.jpg Koivu hymyili ja heilutti oksia. koivo2.jpg

Pesun jälkeen me pistämme nukkuvaatteet päälle. Sängyssä pistämme silmät kiinni ja emme kerro kenellekään missä olimme ja mitä tapahtui. Me nukumme ja näemme unta metsäperheestä, nin kiehtovasta ja kauniista, mukavasta paikasta. 4.JPG

metsa2.jpg

Crissalida

Copyright © 2010 C Correa All rights reserved. Any unauthorised public performance, copying or adaptation will constitute an infringement of copyright and may be prosecuted.